dilluns, 10 de juliol de 2017

NOVETATS

Periòdicament tenim algunes novetats a la nostra botiga de RIERA DAVIU , en aquest escrit us les anirem penjant progressivament .

KIT NETEJA PLANXA ZD100D1

El Kit de neteja de planxes de ROWENTA elimina tots els residus de teixits i midó .
Esta compost d'un tub de crema netejadora , un drap blanc per la neteja de la sola , i un drap de color per treure l'excés de crema .

    

MOULI JULIENNE 

El Mouli Julienne de Moulinex és el ratllador manual de verdures , amb tres disc per aconseguir els millors resultats depenent del tipus de verdures que vulguem processar.
WATER JET

Ja disposem de les boquilles del irrigador Water Jet de Oral-B BRAUNCARE + PROTECT  (CANDY)

Care + Protect (Candy) és el netejador anti greix especial per forns Microones . Treu el greix d'una forma ràpida i eficaç i no deteriora cap peça. PASTILLES NETEJADORES PER CAFETERES

Les pastilles netejadores Cleaning Tablets XS-3000 de KRUPS son la millor solució per la neteja de cafeteres automàtiques.
AQUA CLEAN

Filtre descalcificador per cafeteres SAECO 

ACCESSORI  ACTIFRY Accessori original per les fregidores Actifry , especial per "Snacks" i rebossats (croquetes , calamars , etc.)


RASPALL ESPECIAL MASCOTES

Raspall d'aspirador especial mascotes , per treure fàcilment tots els pels que van deixant per les moquetes i els sofàs . Té un diàmetre de 32 a 35 cm. 
MINI VENTILADOR


Mini ventilador portàtil amb pales flexibles per garantir una total seguretat i evitar qualsevol tipus de lesió . Amb una alçada de 11 cm. i funciona amb dues piles que ja porta incorporades.

OLI PER LES AFAITADORES I ELS TALLAPELS

De la marca BRAUN tenim el nou blister de les ampolletes d'Oli especial per mantenir en perfecte estat les ganivetes de les afaitadores i els tallapelsKIT D'ENCASTAMENT 


Per tal de poder encastar els forns microones , disposem de 3 tipus de Kits  (color Blanc , Negre i platejat)MARCADOR  GERRA BRITA 


A més de disposar de gerres depuradores BRITA , així com dels recanvis dels filtres (Maxtra , Classic , Intenza , i On Tap), ara també tenim en stock el marcador de la tapa de la gerra.

Visita : Depuradors d'aigua


ARTIK CRYSTAL


Torre de ventilació ROWENTA , 3 velocitats ,  efecte brisa , oscil·lació i amb programador de temps .


ACCESSORI EXFOLIANT

La marca BRAUN ha tret al mercat un accessori exfoliant per la seva depiladora SILK-EPIL 7

BATICREM


Batedora a piles , especial per CapuccinoMOULI-RÀPE

La casa MOULINEX (inclosa dins del Grup SEB) ha tret al mercat una gama de productes manuals , d'entre tots ells en destaquem el Mouli-ràpe , que és un ratllador de formatge , aquest aparell inoxidable esta dissenyat tant per dretans com per a esquerrans , i és de bon netejar , doncs és desmunta i fins hi tot pot posar-se al renta-vaixelles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada