dissabte, 13 d’octubre del 2018

TORRADORS DE PÀ

Ara que ja no fa tanta calor , unes torradetes per esmorçar o sopar entren molt bé !!!!
Aconseguir unes torrades sempre perfectes pot variar molt segons tot un seguit de factors :

- Les exigències del consumidor : Totes les persones som diferents , i evidentment alguns preferiran les torrades poc fetes , i d'altres més torrades , alguns només pâ calent , i d'altres que es comenci a veure el negre de cremat . És per aquest motiu que cal experimentar per tal de trobar el que més ens agradi.

- El pà sec o el pà tendre : El pà sec es torra més depressa i el pà tendre tarda una mica més.

- La humitat del ambient : Els dies humits el pà li costa més de torrar , en canvi els dies de tramuntana va més depressa.

- El tipus de pà : Hi han tipus de pà que son més recomanats per fer torrades , podeu utilitzar el tradicional pà de pagés , de motlle , coca de pà , rústic , etc. (aquest és un aspecte que cal consultat amb el vostre flaquer)

-El tipus d'aparell que utilitzem per torrar el pà : Des de les brases d'una foguera , o una llar de foc , al tipus de torrador industrial i més sofisticat que pugueu trobar , hi ha tot una amplia gama d'aparells. Cal doncs , buscar el més adient a les nostres necessitats.




A la nostre botiga de RIERA DAVIU SCP , disposem de diversos models que us poden anar prou bé , des de torradors manuals (tipus 154 de Moulinex) , els horitzontals (especials per croissants i entrepans) , i els de palanca o automàtics (amb regulador de temps),d'aquest darrers disposem de diverses potències i gruixos .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada