diumenge, 2 de juny de 2019

COMENÇA LA CALOR

S'apropa l'estiu i comença la calor , avui recupero un escrit del 26 de juny del 2013 , espero que us agradi :

 Comença l'estiu i amb ell augmenten les temperatures , és el moment de posar els ventiladors per tal d'airejar l'ambient .
Si no hem utilitzat el ventilador des de l'any passat seria bo que abans d'engegar-lo , desmuntem la reixa protectora , i netegéssim les pales , podem aprofitar per posar unes gotes d'oli a l'eix del motor i tornem a muntar la reixa ben neta.
 Penseu que amb aquesta petita operació us estalviareu avaries , a més el ventilador remou l'aire , és a dir que si el ventilador esta brut de pols o greix de la cuina el que esteu fent és embrutir l'ambient.
Penseu també en repetir l'operació de posta a punt quan acabi la temporada i guardeu el ventilador embalat per tal que no s'embruti durant tot el temps que estigui guardat , així per la propera temporada serà més fàcil fer la posta a punt.Us vull recordar també que si heu pensat en comprar algún aparell nou , a la nostra botiga de RIERA DAVIU SCP tenim també ventiladors nous de diversos models i marques de les que som Servei Oficial .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada